Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Mesajul de felicitare al Directorului Î.S. ”Poșta Moldovei” de Ziua Internațională a decorării plicurilor poștale și Ziua internațională a mulțumirii poștașului

4 Februarie 2021
Stimați poștași,
 
Cu ocazia frumoaselor sărbători de astăzi, Ziua Internațională a decorării plicurilor poștale și Ziua internațională a mulțumirii poștașului, doresc să-mi exprim toate gândurile bune tuturor lucrătorilor poștali care își onorează cu devotament și iscusință activitatea zilnică. Suntem mândri că sunteți alături de noi și am reușit împreună să dezvoltăm servicii poștale de calitate. 
 
Deși Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” trece printr-un amplu proces de tehnologizare și implementare de soluții moderne de prelucrare a trimiterilor poștale, factorul uman și contribuția angajaților noștri rămâne o prioritate. Astfel, Î.S. ”Poșta Moldovei” va asigura în continuare instruirea personalului din cadrul oficiilor poștale în vederea îmbunătățirii gradului de satisfacție în rândul clienților, astfel încât să asigurăm funcționalități optime la nivelul structurilor operaționale în vederea punerii la dispoziția clienților Poștei Moldovei a unor servicii de înaltă calitate. Mizăm în continuare pe sprijinul și aportul fiecăruia dintre dumneavoastră.
 
Din numele meu personal cât și al întregului colectiv al Întreprinderii, Vă mulțumim pentru fidelitatea de a fi alături de noi, dar mai ales de cetățenii Republicii Moldova. Cu acest frumos prilej, Vă dorim tuturor profesioniștilor din sectorul poștal multă sănătate și realizări remarcabile în continuare!
 
Cu deosebită considerație, Vitalie ZAHARIA, Director al Î.S. „Poșta Moldovei”
 
 
Vizualizări: 350