Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Atenție!

19 Aprilie 2021
În contextul intensificării cazurilor de escrocherie efectuate prin apelurile telefonice și prin intermediul site-urilor de comercializare a bunurilor (www.999.md), Vă comunicăm, că Î.S. ”Poșta Moldovei” nu participă la tranzacții de acest gen și nu cere datele cardurilor bancare ale Beneficiarilor cu scop de solicitare și achitare a comenzilor pentru servicii de Curierat.
 
Menționăm, că sub pretextul intenției de achitare a unui avans/ plăți pentru un bun expus la vânzare, infractorii cibernetici vă îndeamnă să urmați un link pentru a completa un formular de pe o pagina falsă POȘTA MOLDOVEI, în care se solicită date personale precum: numărul cardului, data expirării cardului, codul de securitate (CVV, CVC), soldul contului, parole unice expediate prin SMS la numărul de telefon mobil al deținătorului de card, etc.
 
Î.S. ”Poșta Moldovei” Vă îndeamnă să fiți vigilenți atunci când cineva manifestă interes față de bunul care-l vindeți sau când vă sunt solicitate credențialele cardului bancar.
 
Vă sfătuim, de asemenea, să păstrați cardul într-un loc sigur, să nu indicați datele acestuia în paginile link-urilor recepționate și să monitorizați regulat starea contului.
 
 

 

Vizualizări: 2,391