Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Î.S. ”Poșta Moldovei” donează 155 de cărți pentru mai multe biblioteci din țară

17 Iunie 2021
Î.S. ”Poșta Moldovei” vine cu o donație de cărți valoroase pentru 155 de biblioteci din țară. Este vorba de albumul “Moldova Seculară. Panoramic Filatelic II”, continuarea conceptuală a primei ediții “Moldova. Panoramic Filatelic. 650 de ani de la întemeierea statului Moldovenesc”. Lucrarea  pune în valoare istoria, oamenii și cultura lor materială și spirituală, tradițiile etnice și statale.
 
Volumul încadrează valori artistice ale culturii și civilizației multiseculare a țării noastre, începând cu simbolurile ceramicii antice și până la bucătăria noastră națională, tradițiile muzicale și artistice.
 
„Aceasta este o lucrare remarcabilă, care documentează și demonstrează aspecte importante din evoluția poporului, culturii și tradițiilor noastre”, a menționat Vitalie Zaharia, Directorul Î.S. ”Poșta Moldovei”.
 
Î.S. ”Poșta Moldovei” este cel mai mare operator de profil din Moldova, care oferă un larg spectru de servicii poştale şi financiare pe întreg teritoriul ţării. De asemenea, dispune de o reţea teritorială de aproape 1200 de oficii şi agenţii poştale prestând servicii poştale cetăţenilor în mai mult de 1500 localităţi ale ţării.
 
 
 
Vizualizări: 855