Informație de contact

Suport informațional:

1310

+373 22 270-044

Program de lucru: luni - vineri, 08:00 - 17:00

Moș Crăciun îndeplinește dorințele copiilor din Moldova

10 Decembrie 2021
Copiii s-au adunat cu mult fast pe data de 10 decembrie 2021 în incinta oficiului poștal MD-2012, dând startul acțiunii ”Primeşte o scrisoare de la Moș Crăciun”.
 
Evenimentul a devenit deja o tradiţie şi este organizat, anual, de către Fundația de Caritate pentru copii ”Clipa Siderală”, cu susținerea Poștei Moldovei.
 
Academia lui Moș Crăciun este un proiect inedit, unde picii au prilejul să îi expedieze o scrisoare celui mai râvnit erou al sărbătorilor de iarnă – Moș Crăciun.
 
În cadrul evenimentului, atât cei mari cât și cei mici scriu o scrisoare lui Moș Crăciun fără a fi aplicate timbrele sau taxele poștale. Scrisorile pot fi depuse în orice oficiu poștal din țară, cât și în lădițele poștale amplasate în locurile publice. În spatele inițiativei lucrează zeci de voluntari care expediază copiilor răspuns la scrisorile primite. Astfel, se păstrează spiritul și magia sărbătorilor de iarnă, iar toate dorințele copiilor sunt îndeplinite.
 
„Ne bucurăm să fim mesagerul lui Moş Crăciun şi în acest an, pentru a contribui la îndeplinirea dorinţelor celor mai cuminţi şi visători copii. Poşta Moldovei vă urează o iarnă plină de emoţii frumoase, înglobate cu bucurie și împlinire, trăite alături de cei dragi”, a declarat Roman Cojuhari, administrator interimar al Î.S. ”Poşta Moldovei”.”
 
”Academia lui Moș Crăciun” a fost fondată în anul 2001, iar scopul proiectului constă în promovarea și popularizarea celui mai important erou al sărbătorilor de iarnă – Moș Crăciun.